Despre noi

Next Auto Green Rent a Car

Cine suntem

Salutare! Suntem Next Auto Green și ne bucurăm că vrei să ne cunoști.

Povestea noastră este cam așa:

Această afacere a luat naștere datorită unei echipe de oameni implicați ce împărtășesc aceeași pasiune și anume mașinile. Înainte de a ne pune pe picioare, un lucru a fost sigur: calitatea și seriozitatea vor fi bazele pe care ne vom construi visul. În prezent ne desfășurăm activitatea de mai bine de 4 ani în județul Suceava cu sediul în comuna Udești, sat Luncușoara.

Dacă ești curios ce mașini deținem în parcul nostru auto, îți vom spune chiar acum! Noi punem la dispoziție o gamă largă de autoturisme spre închiriere, de la mașini economice la mașini de lux, atât cu transmisie automată cât și manuală. Acestea sunt mereu în cea mai bună stare și verificate amănunțit înainte de predare pentru ca tu să nu îți faci griji legate de starea tehnică. Printre mărcile auto enumerăm: Mercedes, Audi, Volkswagen, Volvo și încă multe altele ca tu să ai de unde alege.

Next Auto Green Rent a Car

După cum am spus, dorim ca serviciile pe care le oferim clienților noștri să fie de cea mai bună calitate. Astfel, dacă vei avea nevoie de dotări ale mașinii precum scaun de copil sau GPS, nu trebuie să îți faci griji pentru că ne vom ocupa noi cu cel mai mare drag de acestea. Tu trebuie doar să selectezi opțiunile când îți alegi mașina.

Pentru ca vacanța ta să fie una fără bătăi de cap și timp irosit, sigur vei fi bucuros să auzi că predarea/preluarea mașinii se poate face la orice aeroport din țară. Iar în cazul în care dorești șofer personal, noi îți putem pune la dispoziție și chiar și acest lucru.

Timpul tău este prețios iar noi nu vrem să ți-l răpim, așa că poți să îți rezervi foarte ușor mașina dorită de pe site-ul nostru iar pentru orice nelămuriri îți stăm la dispoziție la numărul de telefon: 0753011164.