Termeni si Conditii

TERMENI ȘI CONDIȚII

 

Conditii necesare pentru inchirierea unui autoturism

In Romania, varsta minima pentru a conduce un autoturism este de 18 ani. Persoanele care inchiriaza, cat și șoferii suplimentari trebuie sa prezinte un permis de conducere si un act de identitate (buletin, pasaport, card international de identitate, etc.) valabile.

Persoana care închiriază vehiculul şi şoferul trebuie să aibă permis de conducere valid de cel puțin 1 an şi carte de identitate/paşaport valabile

  1. Plata cu numerar – puteti plati contravaloarea inchirierii cu numerar in orice moment pana la semnarea contractului de inchiriere. Plata in numerar se poate face doar la Sediu
  2. Plata prin card – puteti plati contravaloarea inchirierii cu un card de credit sau debit;
  3. Plata prin OP (ordin de plata) – plata prin OP se poate face pe baza facturii fiscale emise de NEXTAUTPGREEN  pana la data scadenta stabilita in contractul de inchiriere.

 

Beneficiarul declara ca va folosi masina doar pe teritoriul tarii. Trecerea granitei este posibila doar la cerere, fiind necesara o autorizatie scrisa din partea prestatatorului, si de asemenea o taxa speciala. Fumatul este strict interzis in masina . In cazul in care la predarea masinii se va constata ca nu a fost respectata aceasta regula se va percepe o taxa in valoare de 300 RON .

Autovehiculul se pune la dispozitia prestatatorului impreuna cu copie a cartii de identitate, asigurarea, rovineta si toate celelalte dotari corespunzatoare  . Autovehiculul intruneste toate conditiile tehnice de folosire, fiind in stare normala de functionare si neavand defectiuni si lipsuri.

 

Pentru nerespectarea toatala sau partiala sau pentru executarea defectuoasa a vreuneia din clauzele contractuale, partea vinovata poate sa calculeze si sa ceara plata unor daune .

In vederea evitarii unor situatii conflictuale, partile pot hotari, de comun acord, noi termene sau modalitati de rezolvare a litigiilor.In cazul unor daune ” In cazul unor daune, reparatiile se vor face in service-ul autorizat RAR SC BIANCO-ELY SRL, iar reparatia va fi suportata de beneficiar.

Indiferent daca asigurarea a fost sau nu acceptata, beneficiarul este responsabil pentru valoarea totala a reparatiilor in caz de dauna asupra masinii sau dauna intervenita in legatura cu masina.

In cazul unor defectiuni tehnice sau mecanice a masinii se va inlocui cu alt autoturism fara alt cost suplimentar;

Suma inscrisa in contract ca pret nu include valoarea unor posibile avarieri ale autovehiculului produse pe durata inchirierii sau eventuale amenzi, taxe, penalitati.

 

1.Clauze:

 

a)RCA In cazul unor daune ale caroseriei, reparatiile se vor face in service-ul autorizat RAR SC BIANCO-ELY SRL, iar reparatia va fi suportata de beneficiar.

Indiferent daca asigurarea a fost sau nu acceptata, beneficiarul este responsabil pentru valoarea totala a reparatiilor in caz de dauna asupra masinii sau dauna intervenita in legatura cu masina.

In cazul unor defectiuni tehnice sau mecanice a masinii se va inlocui cu alt autoturism fara alt cost suplimentar; In cazul in care defectiunile tehnice sunt relizate de beneficiar acesta nu va primi masina la schimb si va achita costurile de reparatie cat si transportul autoturismului la service-ul auto BAINCO-ELY . Suma achitata pentru contractul prezent nu va fi restituita in cazul in care defectiunile sunt datorita beneficiarului .

Suma inscrisa in contract ca pret nu include valoarea unor posibile avarieri ale autovehiculului produse pe durata inchirierii sau eventuale amenzi, taxe, penalitati.Combustibilul nu este inclus in pret. Autovehiculul va fi livrat cu rezervorul plin beneficiarului, care, in schimb, va fi obligat sa returneze autovehiculul tot cu rezervorul plin. Pentru combustibilul lipsa in momentul livrarii autovehiculului, se va plati 6 lei/l. In cazul in care la predarea autovehiculului se contata miros de tigara in masina se percepe o taxa de 300 lei.

B) CASCO

in cazul in care masina nu este dauna totala se plateste doar franciza . in cazul in care masina este dauna totala se plateste 10 % din valoarea echivalata in contractul de casco al masinii

FUMATUL ESTE STRICT INTERZIS IN MASINA!!!

2.Declaraţii ale părţilor

Noi, sociatatea denumita si Prestator , declarăm că: avem dreptul (capacitatea) de a semna acest contract, nu suntem sub interdicţie judecătorească, nu ne aflăm în stare de: necesitate, pericol, aservire economică, insolvabilitate ori insolvenţă, reorganizare judiciară, faliment, concordat preventiv sau incapacitatea de a înţelege acest act.

Beneficiarul declara ca va folosi masina doar pe teritoriul tarii. Trecerea granitei este posibila doar la cerere, fiind necesara o autorizatie scrisa din partea prestatatorului, si de asemenea o taxa speciala.Autovehiculul se pune la dispozitia prestatatorului impreuna cu copie a cartii de identitate, asigurarea, rovineta si toate celelalte dotari corespunzatoare (trusa medicala, cric, etc.), ce vor fi inventariate in procesul verbal de predare-primire.

Autovehiculul intruneste toate conditiile tehnice de folosire, fiind in stare normala de functionare si neavand defectiuni si lipsuri.Prestatatorul nu raspunde de nefunctionarea, functionarea necorespunzatoare, sau accidentele nedorite daca acestea se datoreaza exclusiv culpei beneficiaruliui in utilizare sau nerespectarea de catre acesta a instructiunilor de folosire, precum si in cazul in care nu s-a solicitat asistenta tehnica a prestatatorului.

 

Penalitati se pot percepe in cazul nerespectarii contractului , nerespectarea orele de predare preluare , autovehiculele murdare exterior si interior, lipsa presuri , in cazul modificarilor interioare sau exterioare ale autovechiculului fara anuntarea Prestatorului .

GDPR(Declarație privind prelucrarea datelor cu caracter personal):

Prin acceptarea termenilor si conditiilor  îmi dau acordul cu privire la utilizarea și prelucrarea datelor personale de catre societatea  conform prevederilor Regulamentului privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal.